Internetbank

Internet Banking

Tisztelt Ügyfeleink!

  

Tájékoztatjuk, hogy a Békés megyei Takarékszövetkezetek 2017. november 30-val történő egyesülése miatt december 01-vel és december 04-vel bankszünnapot tartanak. Ebből adódóan forint és deviza átutalásokat az alábbi feltételekkel indíthatnak:

  • IG2 forintszámláról történő forint átutalást november 30-val (csütörtök) 14:50 óráig lehet az Electra rendszeren beküldeni. Ezt követően beküldött utalások csak 2017. december 05-i (kedd) értéknappal kerülnek terhelésre a számláján és azzal a nappal kerülnek jóváírásra a célszámlán.
  • Deviza átutalást 2017. november 28-án legfeljebb T+2. napos (2017.11.30-i) teljesítési valutanappal, 2017. november 29-én legfeljebb T+1. napos ( USD, EUR) (2017.11.30-i) teljesítési valutanappal lehet indítani. Kérjük, hogy november 30-val NE indítson deviza átutalást!
  • A SEPA megbízásoknál a kimenő és bejövő megbízások egyaránt a feldolgozási napon (T. napon) kerülnek elszámolásra, amennyiben az beérkezik 12óra 30percig a Takarékszövetkezetbe.

November 30-i teljesítésre a 12:30-ig beérkezett utalásokat tudjuk teljesíteni.

Takarékszövetkezet

2017. október 25-én Electra 7 néven megújul elektronikus bankolási felületünk.
Új külsővel, de hasonló tartalommal várjuk kedves felhasználóinkat. Az átállás ideje alatt üzemkimaradások várhatóak, ezért szíves türelmét és megértését kérjük!

Electra rendszer továbbfejlesztéséhez kapcsolódó változások

A megújult Electra internetes felület a továbbra is az alább elhelyezett, megszokott gomb használatával érhető el.
Az új rendszerbe való belépéshez a bejelentkezési jelszó minden felhasználónak SMS-ben - az aláíró SMS fogadására megjelölt telefonszámra - kiküldésre kerül. Az első bejelentkezés ezzel történik, és ezt követően szükséges a bejelentkezési jelszó módosítása.
Az Electra rendszer működéséről szóló felhasználói kézikönyv a rendszerbe történt belépést követően a &#8222Súgó” menüpontból elérhető.
További kérdés, vagy hiba esetén 2017. október 25-től kérjük hívja a Gádoros és Vidéke Takarékszövetkezet 06 (21) 242-4533 telefonos ügyfélszolgálati telefonszámot, és ezen belül az 5/1 menüponton keresztül tud segítséget kérni vagy keresse informatikusainkat a központi telefonszámon!
Bízunk abban, hogy a megújuló internet banki szolgáltatásunk elnyeri a tetszését!
Együttműködését és megértését köszönjük! 

 

Belépés az INTERNET BANKING rendszerbe    

 Tisztelt Ügyfeleink!

A 2013. évi CXXXV. számú, a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról és egyes gazdasági tárgyú jogszabályok módosításáról szóló törvényben írtaknak eleget téve 2013. november 1-től a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt-nél vezetjük számlánkat.
Ennek következtében Internet banki rendszeren keresztül a fizetési megbízásokat
hétfőtől-péntekig 14.00-ig
nyújthatják be a Számlatulajdonosok tárgynapi teljesítésre. A fentiekben részletezett időpontok után benyújtott fizetési megbízásokat a Takarékszövetkezet a következő banki munkanapon teljesíti.

  Megértésüket köszönjük!