Vállalati elektronikus szolgáltatások

Internetbank

Az Internetbank szolgáltatással bárhonnan a hét bármely napján a nap 24 órájában tud a bankszámláján lévő pénze felett rendelkezni. A szolgáltatás igénybevételével internetes kapcsolaton keresztül a bankfiók felkeresése, nyitvatartási idők figyelése és nyomtatványok kitöltése nélkül tudja teljesíteni megbízásait és juthat számlájával kapcsolatos naprakész információkhoz. 

Home Banking

A &#8222HomeBanking” szolgáltatásunkat elsősorban nagyobb forgalmú vállalkozások számára kínáljuk, amely lehetőséget biztosít a pénzforgalmi folyamatok gyors, naprakész lebonyolítására vállalkozása irodájából, a Takarékszövetkezet által biztosított, úgynevezett Electra ügyfélprogram segítségével. Az Önnél elhelyezett számítógépen tudja kezelni átutalásait, lekérdezheti számlamozgásait, egyenlegét; kinyomtatni kivonatát.

SMS szolgáltatás

Igény esetén a számlamozgásokról, jóváírásokról, terhelésekről, vagy bankkártya használat esetén a készpénzfelvételről, vásárlás összegéről SMS értesítést is küldünk, amely azonnali tájékoztatást ad a teljesítésekről, egyenlegről